//Unna Nordic Pihla -kasvoseerumi tuo helpotusta ihon kuivuuteen

Unna Nordic Pihla -kasvoseerumi tuo helpotusta ihon kuivuuteen

Pihla-seerumi on yksi myydyimmistä tuotteistamme, eikä suotta! Kevyen tuntuinen, geelimäinen ja nopeasti imeytyvä hyaluronihapposeerumi tuo ihon kosteustasapainoon täydennystä helpolla tavalla.

Hyaluronihappoa esiintyy ihmisen elimistössä luontaisesti lähes kaikissa kudoksissa. Esimerkiksi nivelnesteessä hyaluronihappoa on runsaasti ja sillä on tärkeä tehtävä nivelten toiminnassa. Hyaluronihappo on suosittu ainesosa kosmetiikassa, sillä se sitoo iholle moninkertaisesti kosteutta painoonsa nähden. Hyaluronihapon laadulla on kuitenkin väliä: huonolaatuinen tai liian isomolekyylinen hyaluronihappo ei pysty kuljettamaan kosteutta iholle tehokkaasti.

Miksi Pihla-kasvoseerumi on niin suosittu?

Unna Nordic Pihla -kasvoseerumissa käytetty hyaluronihappo on molekyylikooltaan pientä, jolloin se kykenee kosteuttamaan ihoa tehokkaasti ja imeytyy samalla iholle nopeasti. Tämä tekee siitä oivan kaverin kaikille ihotyypeille rasvoittuvasta kuivaan ja herkkään.

Pihla-kasvoseerumissa hyaluronihappo on yhdistetty koivunmahlapohjaan. Myös koivunmahla on iholla kosteuttava ja se sisältää myös monia ihoa hoitavia ravintoaineita. Pihla sisältää myös mesimarjauutetta, jolloin sillä on antioksidanttinen vaikutus. Kaurauute tekee seerumista punoitusta rauhoittavan. Hajusteeton, miedosti raaka-aineilleen tuoksuva kasvoseerumi on siis todellinen pikakosteuttaja, joka toimii parhaiten yhdessä kasvoveden tai hoitonesteen kanssa.

Mihin tuotteisiin Pihla-kasvoseerumi kannattaa yhdistää?

Kosteuttava Pihla-kasvoseerumi sopii yhteen kaikkien Unna Nordic -tuotteiden kanssa, mutta valintaa helpottamaan olemme koonneet kolmen tuotteen settejä eri ihotyypeille.

Rasvoittuvalle iholle suosittelemme kevyttä, kosteutta kerrostavaa ja raikkaan tuntuista hoitorutiinia. Raita Cleansing Clay Gel -puhdistusgeeli jättää ihon puhtaan tuntuiseksi ja vastaanottavaiseksi hoitotuotteille. Havu Balancing Toner -kasvovesi puolestaan tuo iholle kaivattua vesikosteutta ja pitää ihon fressin tuntuisena. Talintuotantoa tasapainottava Suvi Refreshing Face Cream -kasvovoide imeytyy nopeasti.

Sekaiho tarvitsee sekä kosteutta että suojaa. Ilta Cleansing Oil -puhdistusöljy poistaa iholta päivän aikana kertyneen lian ja meikin. Raita Cleansing Clay Gel -puhdistusgeeli toimii toisen vaiheen puhdistajana ja jättää ihon raikkaaksi. Lempi Nurturing Cream tasapainottaa ihoa ja tuo sille kosteutta säilyttäen ihon mattapintaisena.

Normaali iho nauttii silloin tällöin hellävaraisesta Viola PHA Peel -kuorinnasta, joka kirkastaa ihoa ja helpottaa muiden tuotteiden imeytymistä. Varpu Renewing Toner -hoitoneste puolestaan kerrostaa iholle runsaasti kosteutta ja korvaa kasvoveden. Lauha Nurturing Sleep Mask -yönaamio korvaa yövoiteen etenkin talviaikaan.

Kuiva iho puolestaan kaipaa rasvahappoja ja tehokasta kosteutusta. Hellävarainen Vilja Cleansing Oat Milk -puhdistusmaito poistaa iholta lian ja sopii myös herkälle iholle. Varpu Renewing Toner -hoitoneste on ehdoton juttu kuivan ihon kosteutukseen. Kerttu Antioxidant Cream -kasvovoide tuo kuivalle iholle omega-5-rasvahappoja ja täyteläistä suojaa.

LUE SEURAAVAKSI:

By |2020-07-07T10:47:36+00:00December 10th, 2019|Uncategorized|0 Comments