//Kasvohoito-lahjakortti – anna lahjaksi elämys

Kasvohoito-lahjakortti – anna lahjaksi elämys

Lahjakortti kasvohoitoon ei enää ole yksinomaan miehen lahja vaimolleen, vaan myös ystävät voivat antaa toisilleen lahjaksi hemmotteluhetken arjen keskellä. Kasvohoito-lahjakortteja annetaan lahjaksi niin polttareissa, babyshower-juhlissa kuin ystävänpäivänäkin. Myös miesten osuus lahjakortin saajina kasvaa ja on normaalia hakea apua iho-ongelmiin kosmetologin vastaanotolta.

Kasvohoito on ihana lahja, sillä se antaa saajalleen konkreettisesti aikaa. Kasvohoidon pituus vaihtelee noin puolesta tunnista aina parin tunnin kokonaisuuksiin, joissa hoidetaan kasvojen lisäksi vartaloa, jalkoja ja käsiä. Kasvohoito-lahjakorttia valitessa saajan ihonhoitorutiineista tai ihon kunnosta ei tarvitse tietää mitään etukäteen, vaan ammattitaitoinen kosmetologi mukauttaa hoidon aina ihotyypin mukaan.

Katso Unna Nordic -kasvohoitoja tekevät hoitolat tästä linkistä.

Kasvohoito sopii kaikille

Kasvohoito on monipuolinen lahja, joka sopii kaikkiin elämäntilanteisiin. Teini voi saada kasvohoidosta sysäyksen ihosta huolehtimiseen ja vastata hormonien aiheuttamiin ihopulmiin. Opiskelijalle kasvohoito-lahjakortti puolestaan antaa jotain, mikä ei ehkä pienituloiselle olisi muuten mahdollista. Ruuhkavuosia rämpivä vanhempi puolestaan ilahtuu parin tunnin omasta ajasta, jonka voi omistaa vain itselle. Myös vanhuksille on tärkeää huolehtia ihostaan ja terapeuttinen kosketus tuo palvelukodin arkeen vaihtelua. Kasvohoito sopeutuu lahjansaajan tilanteeseen ja kantaa pidemmälle, kuin ensinäkemältä ajattelisi.

Mikä tekee Unna Nordic -kasvohoidosta erilaisen?

Unna Nordic -kasvohoidon myötä antaa lahjaksi paljon enemmän kuin vain ihoon keskittyvän hoidon. Unna Nordic -hoito on aisteja hivelevä elämys, jossa tuotteet, tuoksumaailma, kosketus ja musiikki sulautuvat yhteen luoden rauhoittavan vaikutuksen. Kasvohoidon pääraaka-aineet ja tuoksumaailma ovat suomalaisesta metsästä, jolloin hoito tuo lähelle luonnon ja sen olemuksen. Unna Nordic -tuotteista löytyy muun muassa kosteuttavaa koivunmahlaa, ihoa vahvistavaa mäntyä ja virkistävää mustakuusta sekä ihon tasapainoa ylläpitävää katajaa. Ekosertifioidut tuotteet hyödyntävät myös rauhoittavaa kaurauutetta, antioksidanttisia metsämarjoja ja hoitavaa ratamoa.

Kenelle Unna Nordic -kasvohoito sopii?

Unna Nordic -kasvohoito on ylellinen ja hemmotteleva premium-hoito, jossa korostuu hoidon elämyksellinen kokonaisuus ja aineosien korkea laatu. Helsingissä lähituotantona valmistetut Unna Nordic -tuotteet ovat FI-Natura-sertifioitua, vegaanista luonnonkosmetiikkaa. Suomen luonnosta saatavia kasviuutteita on tehostettu muun muassa pienimolekyylisella hyaluronihapolla, ihoa hoitavalla skvalaanilla ja puhdistavalla kaoliinisavella. Tuotteet on suunniteltu toimimaan yhdessä käytettyinä ja niiden koostumuksessa on hyödynnetty laajasti kosmetologien asiantuntemusta. Näin ollen Unna Nordic -kasvohoito sopii hänelle, joka kaipaa arkeensa luonnon kosketusta ja lempeää, rauhoittavaa hetkeä vaikuttavin ja tehokkain tuottein.

Katso Unna Nordic -kasvohoitoja tekevät hoitolat tästä linkistä.

LUE MYÖS NÄMÄ:

By |2020-07-07T10:45:43+00:00December 20th, 2019|Uncategorized|0 Comments