//Yönaamio kasvoille – tehokas tuote ihonhoitoon

Yönaamio kasvoille – tehokas tuote ihonhoitoon

Yönaamio on verrattain uusi tuotetyyppi länsimaisilla kauneusmarkkinoilla. Jälleen kerran Etelä-Koreassa on oltu edelläkävijöitä, ja yönaamio on korealaisissa tuotemerkeissä itsestäänselvyys. Yönaamio on verraton kosteuttaja ja tehokas tapa tuoda iholle tehoaineita ja ravitsevuutta – kaikki tämä yön aikana ilman lisävaivaa.

Yönaamio sisältää usein erityisen paljon kasviöljyjä, tehoaineita ja ihoa pehmentäviä ainesosia. Tämä tekee siitä koostumukseltaan paksun, minkä vuoksi sitä on helpoin käyttää yöaikaan. Yönaamiolla on kuitenkin monia vaikutuksia, joita esittelemme tässä artikkelissa tarkemmin.

Miten yönaamiota käytetään?

Yönaamiota voi pääsääntöisesti käyttää kahdella tapaa. Kiireiselle yönaamio on verraton apu, sillä se sisältää itsessään niin paljon hoitavia aineita, ettei muita hoitotuotteita tarvita välttämättä lainkaan. Riittää, että yönaamion levittää puhtaille ja kuiville kasvoille iltaisin. Aamulla peilistä katsoo virkeämpi, ravittu ja hyvin kosteutettu iho.

Toinen tapa käyttää yönaamiota on enemmän perinteisen korealaisen tavan mukainen. Siinä yönaamio korvaa kasvovoiteen ihonhoitorutiinin viimeisenä vaiheena. Runsaimmillaan yönaamion alle levitetäänkin kasvovesi tai hoitovesi, seerumi ja silmänympärysvoide. Yövoidetta käytetään lukitsemaan muut tehoaineet alleen ja tuomaan huomattavaa lisätehoa yön aikana tapahtuvaan ihon uudistumiseen. Näin käytettynä yönaamio tarjoaa todelliset kauneusunet ja etenkin kuiva, aikuinen ja herkkä iho nauttii tällaisesta kokonaisvaltaisesta hoidosta.

Yönaamiota voi käyttää halutessaan vaikka joka ilta tavanomaisen yövoiteen sijaan. Yövoiteen tehon saa iholleen kuitenkin myös harvemmin käytettynä, esimerkiksi 1-3 kertaa viikossa riippuen ihotyypistä.

Miten yönaamio eroaa tavallisesta kasvonaamiosta?

Tavanomaisesti kasvonaamio on tarkoitettu huuhdeltavaksi pois kasvoilta tai sen vaikutusaika on rajoitettu esimerkiksi 10-30 minuuttiin. Yönaamio puhdistetaan pois vasta aamulla, jolloin sen vaikutusaika on huomattavasti pidempi. Tavallinen kasvonaamio voi olla myös esimerkiksi voimakkaasti syväpuhdistava tai ihoa kuoriva, kun taas yönaamio on tavallisimmin rauhoittava, ravitseva ja täytelöittävä – tämä ei kuitenkaan tarkoita, etteikö yönaamio sopisi myös rasvoittuvalle iholle.

Yövoide vai yönaamio – kumpi sopii minulle?

Yövoide on usein suunniteltu niin, että sen on tarkoitus imeytyä iholle kokonaan jo hieman levityksen jälkeen. Näin ollen se toimii hieman eri tavalla kuin yönaamio: yönaamion koostumus imeytyy usein hitaammin ja takaa näin tehokkaamman kosteutuksen kasvoille. Yövoide ei myöskään sisällä yhtä paljon tehoaineita kuin paksumpi naamio.

Yövoide ja yönaamio eivät erilaisuudestaan huolimatta sulje toisiaan pois ihonhoitorutiinissa. Yönaamiota ei ole tarkoitus käyttää joka yö, ellei iho ole äärimmäisen kuiva tai tarvitse erityisen paljon ravitsevuutta ja pehmentävää vaikutusta. Niinä öinä kun yönaamio ei ole tarpeen, voi hyvin käyttää tavanomaista yövoidetta. Ihannetapauksessa voide ja naamio täydentävät toisiaan ja ihonhoitorutiini saa ihon hehkumaan.

Unna Nordic Hertta Antioxidant Sleeping Mask on yönaamio aikuiselle iholle. Se aktivoi, kosteuttaa ja ravitsee ihoa. Naamio on täyteläinen, siinä on paksun voidemainen koostumus ja se on hyvin riittoisa. Ruusunmarjaöljyä, rasvahappoja ja fermentoitua granaattiomenan uutetta sisältävä yönaamio täytelöittää kuivaa ja pintakuivaa ihoa tehokkaasti.

Unna Nordic Lauha Nurturing Sleeping Mask on herkän ja punoittavan ihon unelma. Kaikille ihotyypeille sopiva yönaamio rauhoittaa ihoa ja hillitsee sen punoitusta kauraöljyn avulla. Prebiootit tukevat ihon luontaista hyvinvointia ja karitevoi tekee yönaamiosta pehmeästi levittyvän.

Osta Hertta-yönaamio tästä linkistä.

Osta Lauha-yönaamio tästä linkistä.

LUE SEURAAVAKSI:

By |2020-07-07T10:25:01+00:00March 29th, 2020|Uncategorized|4 Comments