//Kokeilisitko kuuria ihonhoidossa?

Kokeilisitko kuuria ihonhoidossa?

Myös ihoaan voi hoitaa kuureittain ja joissain tapauksissa siitä on jopa huomattavia hyötyjä. Kuuriluontoinen hoiva voi taklata tietyn iho-ongelman, pelastaa ihon kuivuudesta tai hemmotella sitä ulkoisesti vaativaan aikaan. Kuuriin ei välttämättä tarvitse uusia tuotteita, vaan kuurin ajatusta voi soveltaa kaapista jo löytyvillä tuotteilla.

Ennen ihonhoitokuuria

Kuuri voi olla tehokas apu ihonhoidossa, kunhan tietää mihin haluaa sen tehon kohdentaa. Tämän vuoksi on tärkeää ennen ihonhoitokuurin aloittamista analysoida ihon tarpeita: mitä ihoni kaipaa juuri nyt? Onko tulossa esimerkiksi pakkasilmoja, näkyykö iholla epäpuhtauksia tai tuntuuko se kireältä? Ihoa analysoimalla voi kohdentaa kuurin vaikutuksen oikein ja myös seurata sen hyötyjä – sekä toistaa onnistuneen kuurin myöhemmin samankaltaisessa tilanteessa.

Myös kuuriin liittyvät tuotteet tulee valita iholle sopiviksi. Epäpuhtauksiin kuivalla iholla ratkaisu ei välttämättä ole supertehokas kuoriva puhdistusaine täynnä salisyylihappoa, vaan yksinkertaisesti huolellisempi puhdistus lempeämmin keinoin. Näin ollen kuurin ajaksi ei kannata jumiutua ainoastaan aktiiviaineita sisältäviin ja ihoa koetteleviin tehotuotteisiin, vaan pohtia voisiko omia ihonhoitorutiineja muuttaa pienemmässä mittakaavassa.

Kokeile esimerkiksi näitä kuureja:

Eroon epäpuhtauksista huolellisella puhdistuksella

Tässä kuurissa ei vaihdeta tuotteita, vaan keskitytään tuotteiden levitystapaan ja vaikutusaikaan. Kokeile levittää puhdistusöljy kasvoille kahden viikon ajan erityisen huolellisesti hierovin ja ihoa painelevin liikkein. Anna öljyn vaikuttaa iholla esimerkiksi hampaiden pesun ajan. Huuhtele kasvot tai jatka suoraan toiseen vaiheeseen. Toinen vaihe: levitä iholle kaksoispuhdistuksen toinen vaihe, eli esimerkiksi puhdistusmaito tai puhdistusgeeli. Hiero myös tämä aine iholle huolellisesti ja huuhtele. Toista huolellinen kaksoispuhdistus aamuin illoin kahden viikon ajan huolimatta siitä, oletko meikannut päiväsaikaan ja onko iholla näkyvää likaa.

Hyödyt: huolellinen kaksoispuhdistus auttaa hillitsemään epäpuhtauksien syntyä, tekee ihosta aiempaa pehmeämmän ja varmistaa, että ihonhoitotuotteet imeytyvät paremmin.

Kokeile: Usva Cleansing Oil -puhdistusöljy

Tehokosteutettu iho hoitoveden avulla

Kerrosta kasvo- tai hoitovettä iholle joka ilta viikon ajan. Hoitovesi levitetään puhtaille ja kuiville kasvoille pienissä erissä. Kasvojen painelu ja sively edistää hoitoveden imeytymistä. Levitä joka ilta esimerkiksi 7 kerrosta ja lukitse kosteus iholle kasvovoiteella.

Hyödyt: kosteuden kerrostaminen pehmentää ihoa ja tuo sille tehokosteutta esimerkiksi talviaikaan tai koneellisen ilmastoinnin oloissa.

Kokeile: Varpu Renewing Toner -hoitovesi

Ruususen unet viikon ajan

Tällä kuurilla voi saada todelliset kauneusunet! Levitä joka ilta viikon ajan kasvoille yönaamio. Voit levittää yönaamion suoraan puhtaalle ja kuivalle iholle, mutta suosittelemme lisäämään alle vähintään kasvoveden. Voit myös levittää yönaamion kaikkien normaalisti käyttämiesi ihonhoitotuotteiden päälle yövoiteen sijasta.

Hyödyt: intensiivinen tehokuuri tuo iholle täyteläisemmän ja pehmeämmän tuntuman, sekä ravitsee kuivaa ihoa tehokkaasti.

Kokeile: Lauha Nurturing Sleeping Mask -yönaamio

KATSO MYÖS:

By |2020-12-14T11:44:11+00:00April 5th, 2020|Uncategorized|1 Comment