//Tee kasvohoito kotona – mukavaa tekemistä koko perheelle

Tee kasvohoito kotona – mukavaa tekemistä koko perheelle

Unna Nordic -tuotteilla voit tehdä helposti hemmottelevan, aromaterapeuttisen kasvohoidon kotona. Kotikasvohoitoon tarvitset vain lämmintä vettä, pari pyyhettä ja valitsemasi tuotteet. Kotona oleiluun saa ihanan, hemmottelevan lisän kun sen tekee kumppanille, perheen teinille tai vanhempien ihonhoidosta kiinnostuneelle alakoululaiselle. Kasvohoidon tuoma sensorinen elämys rentouttaa ja aisteja hivelevä tuoksu vie ajatukset metsään.

Kosketuksen voima: kasvohoito kotona lisää läheisyyttä

Kasvohoidossa sivellään, painellaan ja taputellaan hellästi kasvojen, kaulan ja dekolteen aluetta. Kosketuksella on iso merkitys hoidon kokonaisuudessa ja kotona tehtynä kasvohoito tuo perheenjäsenten välille lempeää läheisyyttä. Kosketus auttaa rauhoittamaan sympaattista hermostoa ja laskemaan stressioireita.

Kasvohoidosta saa hauskan leikin perheen pienimmille: tänään leikitään kauneushoitolaa. Moni lapsi on jo nuoresta pitäen kiinnostunut vanhempien ihonhoitotuotteista, joten kasvohoito on hyvä tapa opastaa ihosta huolehtimiseen pienestä pitäen. Perheen teini-ikäisen kanssa kasvohoito on mukava tapa lähentyä murrosiän myrskyissä ja tuotteiden testailusta voi tehdä innostavan rutiinin saunailtoihin.

Nämä tarvitset kasvohoitoon kotona

Ota tuotteet ja tarvikkeet esille ennen kasvohoidon aloittamista. Aseta tuotteet käyttöjärjestykseen, jotta kasvohoito kotona sujuu vaivattomasti. Pese ja desinfioi kädet huolellisesti ennen kasvohoidon aloittamista.

Kasvohoidon toteuttamiseen tarvitset kulhollisen lämmintä vettä, muutaman puhtaan kasvopyyhkeen ja turbaanin, pyyhkeen tai pannan hiusten suojaamiseen. Tuotteet hoitoon tulisi valita niin, että niillä on mahdollista toteuttaa huolellinen kaksoispuhdistus, kuoria iho, kerrostaa kosteutta hoitonesteen ja seerumin avulla sekä lukita kosteus iholle kasvovoiteella tai yönaamiolla.

Kasvohoito kotona – tee näin

Tunnelma: Hämärrä valaistusta ja nosta hetkeksi kylpyhuoneen lämpötilaa, tai tee hoito saunan jälkeen. Sytytä tunnelmanluojaksi pari kynttilää, käynnistä rentouttava musiikki ja kietoudu kylpytakkiin.

Puhdistus: Aloita hieromalla puhdistusöljyä iholle pyörivin liikkein. Viivyttele, painele ja hiero kasvoja lempeästi, jotta öljy saa vaikuttaa pitkään. Kun kasvot tuntuvat rennoilta, levitä puhdistusöljyn päälle puhdistusgeeli tai -maito hitain vedoin. Tästä artikkelista voit lukea lisää Unna Nordic -kaksoispuhdistuksesta ja siihen sopivista tuotteista.

Kastele pyyhe lämpimään veteen ja paina se kasvoille. Painele pyyhettä iholle ja irrota näin puhdistustuotteet kasvoilta.

Kuorinta: Levitä puhtaalle iholle seuraavaksi ihotyypillesi sopiva kuorinta silmänympärysihoa varoen. Anna kuorinnan vaikuttaa 5-10 minuuttia. Kastele puhdas pyyhe lämpimään veteen ja poista kuorinta iholta pyyhkeen avulla. Pyyhkeen lämpö auttaa tehostamaan tuotteiden vaikutusta. Lue tästä linkistä lisää kasvojen kuorinnasta ja sopivien tuotteiden valinnasta.

Kosteutus: Painele iholle kerroksittain hoitovettä. Painelu edistää hoitoveden imeytymistä ja hieroo kasvojen lihaksia. Hyvä määrä on esimerkiksi kolme hoitovesikerrosta. Sivele iholle hellästi haluamaasi kasvoseerumia. Tästä artikkelistamme selviää, miten ihon kerroskosteuttaminen toimii.

Jatka kosteutusta painelemalla silmänympärysihon voide kevyesti taputellen. Hellä taputtelu auttaa vähentämään turvotusta. Tartu seuraavaksi kasvovoiteeseen ja levitä se hierovin liikkein. Voit halutessasi käyttää apuna gua sha -hierontalastaa, joka edesauttaa tuotteiden imeytymistä. Unna Nordic Säde -silmänympärysseerumi hyödyntää fermentoituja ainesosia, joista on etuja etenkin herkällä silmänympärysiholla. Lue lisää fermentoiduista aineosista kosmetiikassa täältä.

Viimeistele kasvohoito kotona levittämällä iholle painelevin liikkein yönaamio. Painele aluksi ihoa napakammin ja siirry pikku hiljaa sivelevään liikkeeseen. Jatka, kunnes iho on vastaanottanut kaikki tuotteet ja kasvoille jää heleä, kosteutettu ja pehmeä tuntuma. Lue lisää yönaamioistamme tästä artikkelista, josta löydät myös tuotesuositukset.

Osta elämykselliset, kasvohoitoon suunnitellut Unna Nordic -tuotteet tästä linkistä.

LUE SEURAAVAKSI:

By |2020-07-07T10:20:51+00:00April 12th, 2020|Uncategorized|1 Comment