//Ruusunmarjaöljy auttaa iho-ongelmissa – katso huippuvaikutukset!

Ruusunmarjaöljy auttaa iho-ongelmissa – katso huippuvaikutukset!

Ruusunmarjaöljy on erinomainen ainesosa ihonhoitoon. Ruusunmarjaöljy auttaa esimerkiksi ikääntyvän, epäpuhtaan ja kuivan ihon hoidossa. Antioksidanttisuutensa ansiosta ruusunmarjaöljy hoitaa ihoa monipuolisesti ja se sopii kaikille ihotyypeille.

Ruusunmarjaöljyä saadaan ruusunmarjasta. Ruusunmarja on todellista superruokaa, sillä sata grammaa sisältää 14-kertaisesti ihmisen päivittäisen tarpeen C-vitamiinia. C-vitamiini ei kuitenkaan ole ruusunmarjan ainoa superominaisuus, vaan se sisältää ihonhoidossa haluttua A-vitamiinia. A-vitamiini eli retinoli uudistaa ja elvyttää ihoa tehokkaasti, oli kyse sitten ikääntyvän ihon juonteista, aknearvista tai ohuesta ja kuivasta ihosta. Ruusunmarjaöljyssä on erityisen korkea pitoisuus juuri A-vitamiinia, mikä tekee siitä huippuaineosan monenlaisiin iho-ongelmiin. Kaiken hyvän lisäksi ruusunmarjaöljy on täynnä polyfenoleja ja antioksidantteja – molemmat hyödyllisiä ihonhoidossa.

Elvyttävä ja vahvistava ruusunmarjaöljy

Moni kuivaihoinen on tottunut öljyjen käyttäjä, ja ruusunmarjaöljy tuo ohuelle ja kiristelevälle iholle välitöntä helpotusta. Öljy paitsi lukitsee alleen kosteutta, myös elvyttää ja vahvistaa kuivaa ihoa tukien sen luonnollista suojakalvoa. Ruusunmarjaöljyn luonnolliset rasvahapot suojaavat ihoa ympäristön rasitteilta tehokkaasti. Ruusunmarjaöljyn alle suosittelemme kosteuspitoista hoitovettä tai hyaluronihapposeerumia, jotta iho saa tarvitsemaansa vesikosteutusta yhdessä öljyn ravitsevuuden kanssa.

Ruusunmarjaöljyn runsas C-vitamiinipitoisuus tukee ihon omaa puolustuskykyä ja auttaa kamppailemaan auringonsäteiden aiheuttamaa valovanhenemista vastaan. Siksi ruusunmarjaöljy onkin hyvä tuki aurinkovoiteen käytölle – yksinään öljy ei kuitenkaan muodosta suojaa auringolta.

Epäpuhtaan ja ikääntyvän ihon suosikki

Ruusunmarjan A-vitamiinipitoisuus tekee siitä luonnollisen kumppanin epäpuhtaalle iholle ja ikääntyvälle iholle. Ruusunmarjaöljyn retinoli auttaa tasoittamaan aknen jättämiä arpia ja häivyttämään niitä kasvoilta. Ruusunmarjaöljy ei tuki ihohuokosia monen muun öljyn tavoin ja etenkin yhdistettynä kevyeen, kosteuttavaan hoitoveteen se voi sellaisenaan riittää epäpuhtaalle iholle kosteutukseksi.

Ikääntyvää ihoa ruusunmarjaöljy tukee kahdella tapaa: torjuen ja hoitaen juonteita sekä vahvistaen ohenevaa ihoa. Antioksidanttinen ruusunmarjaöljy tuo iholle täyteläisyyttä ja pehmeyttä, minkä lisäksi se hoitaa pigmenttimuutoksia. Ruusunmarjaöljyä sisältävä seerumi onkin todellinen pelastaja, joka kamppailee ikääntymisen merkkejä vastaan usealla rintamalla samanaikaisesti.

Kokeile: ruusunmarjaöljyä löytyy runsaasti Unna Nordic Vieno 7 Oil Serum -kasvoseerumista. Seitsemän öljyn sekoitus imeytyy nopeasti ja hoitaa ihoa monipuolisesti. Öljyseerumi levitetään kasvoille seerumin jälkeen ennen kasvovoidetta tai sitä voi sekoittaa muutaman tipan kasvovoiteen sekaan.

LUE LISÄÄ:

By |2020-11-18T11:28:33+00:00June 7th, 2020|Uncategorized|4 Comments