//C-vitamiiniseerumin käyttö kasvoilla – nappaa vinkit!

C-vitamiiniseerumin käyttö kasvoilla – nappaa vinkit!

C-vitamiiniseerumin käyttö kannattaa kaikille. C-vitamiiniseerumi paitsi kirkastaa ihoa, myös auttaa sitä taistelemaan auringon haittoja vastaan. Lue vinkit seerumin käyttöön alta!

C-vitamiiniseerumi sopii täydellisesti kesän ihonhoitoon, sillä se auttaa kamppailussa aurinkovaurioita vastaan. C-vitamiini on monipuolinen ainesosa, joka toimii iholla antioksidanttisesti. Vaikka C-vitamiiniseerumi ei itsessään sisällä aurinkosuojaa, vahvistaa se aurinkovoiteen vaikutuksia tukemalla ihon omia suojamekanismeja. Lue lisää C-vitamiinin vaikutuksista iholla tästä artikkelistamme.

Kenelle C-vitamiiniseerumi sopii?

Vapaita radikaaleja torjuva C-vitamiiniseerumi sopii monenlaiselle ihotyypille, sillä se on sekä anti-age-vaikutteinen, epäpuhtauksia torjuva että ihonsävyä tasoittava. C-vitamiiniseerumi toimii kollageenia vahvistavana tuotteena, jolloin se tuo ohuelle ja ikääntyvälle iholle hyödyllisiä vaikutuksia. C-vitamiiniseerumin käyttö sopii erityisesti pigmenttihäiriöihin ja maksaläiskiin, joihin sillä on vaalentava vaikutus. Vaikka iholla ei esiintyisikään erityisesti tummia läiskiä, voi se silti olla yleistuntumaltaan samea: tämä on etenkin kuivan ja kosteusköyhän ihon ongelma, johon C-vitamiiniseerumi tuo avun.

Aivan herkimmälle iholle C-vitamiiniin totuttelu voi ottaa hetken, sillä ainesosalla on tapana tuntua iholla pienenä kihelmöintinä. Herkälle iholle C-vitamiiniseerumin käyttö tulisikin tehdä huolellisesti totuttaen, sillä käytön myötä iho tottuu C-vitamiiniboostiin. C-vitamiiniseerumia voi käyttää aluksi esimerkiksi pari kertaa viikossa käyttökertoja hiljalleen tihentäen.

Mitä tulee huomioida C-vitamiiniseerumin käytössä?

C-vitamiini on tehokas ainesosa, mutta kosmetiikkatuotteessa sen teho on vaikea säilyttää stabiilina. Näin ollen kaikki C-vitamiinituotteet tulee pyrkiä käyttämään muutaman kuukauden sisällä avaamisesta. On siis enemmän kuin sallittua käyttää tuotetta reippaasti. Mikäli tuote alkaa tummua, on C-vitamiiniseerumi valitettavasti menettänyt osan tehostaan.

Parhaan tehon C-vitamiiniseerumista saa, kun sen levittää puhtaalle iholle välttäen ohutta silmänympärysihoa. C-vitamiiniseerumin voi myös antaa vaikuttaa iholla esimerkiksi 15-20 minuutin ajan ennen muiden tuotteiden levitystä. Etenkin voimakkaita (yli 10% C-vitamiinipitoisuus) kasvoseerumeita suositellaan käytettäväksi iltaisin, jotta iho pystyy hyödyntämään ainesosan edut parhaiten.

Tuleeko C-vitamiiniseerumia käyttää jatkuvasti?

C-vitamiinin voi toki ujuttaa jatkuvaan ihonhoitoon, mutta tällöin tulee huomioida myös muiden ihonhoitotuotteiden vaikutukset C-vitamiinin toimintaan. Esimerkiksi happotuotteet, A-vitamiini ja C-vitamiini yhdessä saattavat herkistää ihoa liikaa, jotta niiden yhtäaikainen käyttö olisi suositeltavaa.

Erityisesti korkean pitoisuuden C-vitamiiniseerumit sopivat parhaiten kausittaiseen, kuuriluontoiseen käyttöön. Näin C-vitamiinista saa parhaan tehon irti – ja muun ajan voi käyttää ihon muiden ominaisuuksien tukemiseen.

Kokeile Unna Nordic Taimi Vitamin C Treatment -kasvoseerumia, joka on suunniteltu kausittaiseksi tehokuuriksi kasvojen iholle. Koivunmahlaa sisältävä C-vitamiiniseerumi kosteuttaa ihoa ja tuo erityisesti aikuiselle iholle kirkkautta ja heleyttä. 10% C-vitamiinipitoisuuden stabiilius ja teho on varmistettu sillä, että C-vitamiinijauhe sekoitetaan seerumiin vasta juuri ennen käyttöä. Näin C-vitamiiniseerumi pysyy takuulla tehokkaana koko 6 viikon kuurin ajan.

Osta tehokas C-vitamiiniseerumi tästä linkistä.

LUE LISÄÄ:

By |2020-11-18T11:28:25+00:00July 5th, 2020|Uncategorized|3 Comments