//Silmänympärysvoiteen käyttö – näin hoidat ihoa tehokkaasti

Silmänympärysvoiteen käyttö – näin hoidat ihoa tehokkaasti

Silmänympärysvoiteen käyttö on helppoa, kun tietää muutaman niksin. Oikeanlaisella käytöllä voi varmistua siitä, että silmänympärysvoide toimii iholla tehokkaasti ja samalla auttaa laskemaan turvotusta. Lue vinkkimme silmänympärysvoiteen käyttöön tästä artikkelista.

Silmänympärysiholla voi aivan hyvin käyttää tavanomaista kasvovoidetta, mutta parhaiten tällä ohuella ja herkällä ihoalueella toimii sille tarkoin valmistettu tuote. Silmänympärysiho saattaa nimittäin poiketa muusta ihotyypistä huomattavastikin – tämän on varmasti huomannut moni, jonka iho on muutoin rasvoittuva mutta silmien ympäriltä ohut ja kiristävän tuntuinen. Silmien ympärillä myös ikääntymisen merkit alkavat näkyä ensimmäisenä, jolloin niihin tehonsa kohdentava voide auttaa ihoa pysymään kimmoisana ja nuorekkaana pidempään.

Millainen silmänympärysvoide valita?

Silmänympärysvoiteen käyttöön vaikuttaa tietenkin ihoalueen kunto, mutta myös meikkaustottumukset. Paljon meikkaavan silmänympärysvoiteen on imeydyttävä nopeasti, eikä se saa jättää ihoa öljyiseksi. Silmänympärysvoiteen voi valita myös erikseen aamu- ja iltakäyttöön, mikäli iltaisin kaipaa hoitavampaa ja öljyisempää koostumusta.

Kuivuus näkyy helposti juuri silmänympärysiholla, jolloin muodostuvat juonteet johtuvat pikemminkin ihon kuivuudesta – eivät varsinaisesti ikääntymisestä. Silmänympärysvoide kosteuttaa ihoa ja saa sen näyttämään kimmoisalta ja tuntumaan pehmeältä, mikä vähentää myös juonteiden näkyvyyttä.

Silmänympärysvoiteen käyttö – toimi näin

Kun sopiva silmänympärysvoide on valittu, voi sen toimintaa tehostaa muutamalla kikalla. On tärkeää, että voidetta levittää silmien ympärille tarpeeksi. Usein suositeltu määrä on nuppineulan pään kokoinen, mutta etenkin kuivalle ja kiristävän tuntuiselle iholle voidetta voi levittää tuplasti tämän verran.

Mikäli iholle haluaa tarjota runsaan määrän kosteutta, silmänympärysvoiteen alle voi levittää hoitoveden. Näin myös silmien ympärille saa ladattua täytelöittävää kosteutta, joka helpottaa kiristävää tunnetta ja häivyttää juonteita.

Silmänympärysvoidetta voi käyttää iholle sivellen tai painellen, kunhan muistaa suunnata levitysliikkeen sisänurkasta ulkonurkkaan päin. Tämä auttaa vähentämään turvotusta. Etenkin lempeä painelu on miellyttävä mikrohieronta silmien alueelle. Lopuksi kannattaa kokeilla kosmetologien otetta ja taputella ihoa nopeasti etu- ja keskisormella sisänurkasta ulkonurkkaan päin edeten. Aktivoiva sormien hellä naputus iholla tehostaa mikroverenkiertoa ja etenkin aamuisin auttaa heräämään päivään.

Kokeile: Unna Nordic Säde Eye Serum on silmänympärysseerumi, joka toimii voiteen tavoin. Täyteen tehoaineita pakattu seerumi sisältää antioksidanttista ruusunmarjaöljyä, kollageenintuotantoa avittavaa fermentoitua granaattiomenan uutetta sekä ihoa vahvistavia keramideja. Seerumi auttaa napakoittamaan, täytelöittämään ja kosteuttamaan ihoa pitkäkestoisesti. Voidemainen seerumi imeytyy nopeasti ja jättää pinnan, jolle voi levittää meikin huoletta.

Silmänympärysseerumi lahjaksi rajoitetun ajan (arvo 51€)

Jos et ole aivan varma, sopiiko silmänympärysvoide käyttöösi, nyt sitä on helppo kokeilla! Tarjoamme Säde Eye Serum -silmänympärystuotteen lahjaksi kaikille 2 Unna Nordic -tuotteen ostajalle. Kun ostat 2 Unna Nordic -tuotetta verkkokaupasta, tilaukseen lisätään automaattisesti Säde Eye Serum. Edun arvo on huimat 51€. Säde Eye Serum -silmänympärysseerumia voi käyttää kuten tavanomaista silmänympärysvoidetta.

Tilaa verkkokaupasta tämän linkin kautta.

Tarjous on voimassa 31.10.2020 asti.

LUE MYÖS:

By |2020-09-24T09:14:33+00:00September 24th, 2020|Uncategorized|2 Comments