//Unna Nordic Usva Cleansing Oil – emulgoituva luonnonkosmetiikan puhdistusöljy

Unna Nordic Usva Cleansing Oil – emulgoituva luonnonkosmetiikan puhdistusöljy

Usva Cleansing Oil -puhdistusöljy huuhtoutuu iholta veden avulla ja on suomalaista luonnonkosmetiikkaa. Helppokäyttöinen puhdistusöljy on kehitetty asiakastoiveiden pohjalta. Lue lisää veden kanssa emulgoituvasta puhdistusöljystä tästä artikkelista!

Markkinoilta on vaikea löytää puhdistusöljyä, joka huuhtoutuisi helposti pois pelkän veden avulla. Vielä vaikeampi tehtävä on löytää tällainen öljy, joka olisi myös luonnonkosmetiikkaa, vegaaninen ja suomalainen. Unna Nordic Usva Cleansing Oil on kaikkea tätä ja lisäksi koostumukseltaan ihoa hoitava ja pehmentävä.

Puhdistusöljy kaikille ihotyypeille

Usva Cleansing Oil -puhdistusöljy sopii herkällekin iholle, sillä siinä on ravitseva ja ihoa tasapainottava koostumus. Puhdistustuotteen pohjana on laadukas viinirypäleen siemenöljy, joka hoitaa ja pehmentää ihoa. Risiiniöljy taas syväpuhdistaa ihohuokosia vieden mukanaan meikin, lian ja ilmansaasteet – tehden kaiken tämän hellävaraisesti ja ihoa kuivattamatta.

Jokainen iho tarvitsee säännöllisen puhdistuksen ja monikäyttöisyytensä ansiosta puhdistusöljy on tehtävään helppo valinta. Lempeästi metsältä tuoksuva Usva Cleansing Oil tasapainottaa ihoa havu-uutteiden avulla, mutta tarjoaa samalla herkälle ja kuivalle ihotyypille ravitsevia kasviöljyjä. Yhdistelmä hellävaraisuutta ja tehokasta puhdistustehoa tekee puhdistusöljystä ylivoimaisen kumppanin sekä aamu- että iltapuhdistukseen.

Näin käytät puhdistusöljyä oikein

Jotta saa puhdistusöljyn tehosta kaiken irti, kannattaa muistaa kaksi seikkaa. Ensinnäkin puhdistusöljyn kannattaa antaa vaikuttaa iholla pitkään ja yhdistää puhdistusrutiini esimerkiksi kevyeen kasvohierontaan. Kun öljy saa vaikuttaa iholla tarpeeksi kauan, se ehtii syväpuhdistaa ihohuokoset ja liuottaa meikin iholta tehokkaasti. Ihanteellinen vaikutusaika on noin minuutti, jonka jälkeen puhdistusöljy emulgoituu veden kanssa nopeasti ja huuhtoutuu pois iholta vaivatta. Hierovat liikkeet ja liikkeessä syntyvä lämpö tehostavat öljyn vaikutusta entisestään.

Toisekseen puhdistusöljy kannattaa yhdistää kaksoispuhdistukseen, jolloin iho puhdistuu perusteellisesti. Kaksoispuhdistuksessa öljy toimii ensimmäisen vaiheen puhdistajana, joka poistaa öljyliukoisen lian. Tämän jälkeen iholle levitetään puhdistusgeeli tai -emulsio, joka huolehtii vesiliukoisesta liasta. Lue lisää kaksoispuhdistuksesta tästä artikkelista.

Saatavilla verkkokaupasta ja jälleenmyyjiltä

Voit ostaa Usva Cleansing Oil -puhdistusöljyn verkkokaupasta tämän linkin kautta tai tutustua jälleenmyyjiin tästä linkistä. Asiantuntevat Unna Nordic -kosmetologit osaavat suositella juuri sinun ihotyypillesi sopivaa kaksoispuhdistusta.

LUE SEURAAVAKSI:

By |2020-12-14T11:35:58+00:00December 2nd, 2020|Uncategorized|1 Comment