Jälleenmyyjille2023-12-19T08:30:25+00:00
Unna Nordic - Metsä

Tuo metsä hoitolaasi

Mitä metsä tekee? Suojaa, ravitsee ja rauhoittaa sekä kirkastaa mielen.

Kaipaamme samaa tuotteilta, jotka valitsemme omalle tai asiakkaan iholle. Unna Nordic on luonnonkosmetiikkatalo Berner Oy:n ja kosmetologien yhdessä suunnittelema selektiivinen hoitolasarja, jossa yhdistyvät ylellinen premium-luonnonkosmetiikka ja suomalaisen metsän voima. Lopputuloksena on hoitolakokemus, jonka jälkeen iho hehkuu ja mieli on tyyni – aivan kuin rauhoittavan metsäkävelyn jälkeen.

Tuotteiden kokonaisvaltainen hoitavuus on saatu aikaan yhdistämällä harkitut koostumukset ihon yksilölliset tarpeet kattaviin ainesosiin. Unna Nordic tuo hoitolaasi metsän, jonka kotimainen koivunmahla, havut ja mesimarjauute hellivät ihoa kaikkina vuodenaikoina.

Tuotteiden suunnittelu hoitovesistä seerumeihin on toteutettu hoitoloiden tarpeet silmällä pitäen. Unna onkin lahja meiltä kosmetologeille – siis meiltä meille.

Unna Nordic on sekä tehokas että turvallinen ja luonnollinen hoitolasarja. Arvostamme raaka-aineitamme ja valmistamme tuotteemme laadukkaasti Suomessa. FI-Natura-ekosertifikaatti ja vegaaniset tuotteet takaavat, että pidät huolta paitsi asiakkaittesi ihosta myös luonnosta.

Valitut jälleenmyyjämme saavat konseptoidut hoitometodit ja tuotteet. Huolehdimme, että sinulla on kaikki tarvitsemasi erottuvan hoitolakokemuksen luomiseen. Saat meiltä muun muassa apua markkinointiin, jatkuvasti ylläpidettäviä koulutuksia ja laadukkaita somesisältöjä. Autamme sinua luomaan ihoa ja mieltä hellivän kokonaisvaltaisen kokemuksen, jossa metsä on osa hoitoja tuoksuina ja raaka-aineina.

Unna Nordic -koulutus ja jälleenmyyntiedustus

Berner Oy

Asiakaspalvelu: 020 791 4400
ammattikosmetiikka@berner.fi