Aina – Collagen Booster2023-06-12T06:52:44+00:00

Project Description

Unna Nordic - Aina - Collagen booster

Aina – Collagen Booster

Aina on uudistava, antioksidanttinen ja kosteuttava tehoseerumi.  Se aktivoi ihon omia toimintoja ja sitoo kosteutta ihon eri kerroksiin. Seerumin kevyt, geelimäinen koostumus imeytyy ihoon hetkessä, tehden siitä mattapintaisen. Tuote on tehty veden sijasta suomalaiseen koivunmahlaan, joka tuo iholle runsaasti kosteutta ja ravintoaineita.

Ainan teho perustuu fermentoidun granaattiomenauutteen ihon kollageenintuotantoa aktivoivaan vaikutukseen. Seerumi sisältää myös ihoa kirkastavaa raparperiuutetta ja C-vitamiinipitoista ruusunmarjauutetta. Ainassa on miedon metsäinen tuoksu.

Valitse Aina, kun haluat iholle heleytystä, sinulla on pigmenttimuutoksia tai kaipaat mattapinnan jättävää kosteusseerumia meikin alle. Sopii kaikille ihotyypeille. Pakkauskoko 30 ml.

Käyttöohje: Levitä Aina-hoitoseerumia aamuin illoin 3-5 tippaa kasvoille ja kaulalle. Seerumin paikka ihonhoitorutiinissasi on ihon puhdistuksen ja hoitoveden jälkeen, ennen kasvovoidetta ja/tai öljyseerumia.

Ingredients: Betula Pendula Sap, Sodium PCA, Lactobacillus/Punica Granatum Fruit Ferment Extract, Arginine PCA, Rheum Rhabarbarum Stalk Extract, Carnitine, Rosa Rubiginosa Fruit Extract, Magnesium Ascorbyl Phosphate, Biosaccharide Gum-1, Aqua, Glycerin, Propanediol, Xanthan Gum, Lecithin, Sclerotium Gum, Pullulan, Phenethyl Alcohol, Glyceryl Caprylate, Sodium Gluconate, Sodium Anisate, Sodium Levulinate, Pinus Sylvestris Leaf Oil, Parfum (Natural), Limonene, Linalool, Geraniol, Lactic Acid

Vegaaninen. Tuotteella on Fi-Natura-ekosertifikaatti. Eläinkokeetonta suomalaista luonnonkosmetiikkaa.

Osta