Lauha – Nurturing Sleeping Mask2023-06-12T06:58:30+00:00

Project Description

Unna Nordic - Aina - Collagen booster

Lauha – Nurturing Sleeping Mask

Lauha on kosteuttava ja ihoa hellivä yönaamio kaikille ihotyypeille. Se ravitsee ihoa ja rauhoittaa punoitusta. Naamiossa on kevyt, pehmeän voidemainen koostumus, joka imeytyy hyvin ihoon. 

Lauha on tehty veden sijasta suomalaiseen koivunmahlaan, joka tuo iholle runsaasti kosteutta ja hivenaineita. Sheavoi ravitsee ihoa ja tekee naamiosta täyteläisen. Kaurauute, kauraöljy ja ratamouute rauhoittavat ihon punoitusta ja ihoärsytyksiä. Mesimarjauute sitoo ihoon kosteutta. Lauha sisältää myös prebiootteja, jotka tukevat ihon mikrobiomin toimintaa eli ravitsevat ihon omia hyviä bakteereja. Lauhassa on pehmeä kauran, männyn ja piparmintun tuoksu. 

Valitse Lauha, kun haluat ihoa rauhoittavan ja kosteuttavan naamion. Se sopii kaikille ihotyypeille, myös ärtyneelle tai epäpuhtaalle iholle. Lauha on erinomainen apu kylmään vuodenaikaan, kun iho punoittaa ja kiristää ulkoilun jälkeen sekä kuivuu kuivan sisäilman vuoksi. Pakkauskoko 50 ml.

Käyttöohje: Levitä ohut kerros Lauha-yönaamiota iholle hoitoveden jälkeen. Hiero naamio iholle ennen kuin menet nukkumaan. Lauhaa voi käyttää pari kertaa viikossa tai kuuriluontoisesti joka yö parin viikon ajan, jos iho tuntuu ärtyneeltä tai punoittavalta. Sopii myös yövoiteeksi.

Ingredients: Betula Pendula Sap, Butyrospermum Parkii Butter, Avena Sativa Kernel Extract, Squalane, Avena Sativa Kernel Oil, Decyl Cocoate, Myristyl Myristate, Stearic Acid, Arachidyl Alcohol, Arachidyl Glucoside, Behenyl Alcohol, Glycerin, Rubus Arcticus Fruit Extract, Inulin (Prebiotic), Alpha-Glucan Oligosaccharide (Prebiotic), Plantago Lanceolata Leaf Extract, Ceramide NP, Cetyl Alcohol, Xanthan Gum, Acacia Senegal Gum, Phenethyl Alcohol, Isocetyl Alcohol, Aqua, Pinus sylvestris Leaf Oil, Mentha Piperita Oil

Vegaaninen. Tuotteella on Fi-Natura-ekosertifikaatti. Eläinkokeetonta suomalaista luonnonkosmetiikkaa.

Osta