Lempi – Nurturing Cream2023-06-12T07:37:58+00:00

Project Description

Unna Nordic - Aina - Collagen booster

Lempi – Nurturing Cream

Lempi on metsäinen, ravitseva ja kosteuttava kasvovoide kaikille ihotyypeille. Voiteessa on pehmeän täyteläinen koostumus, joka jättää iholle mattapinnan. Lempi on tehty veden sijasta suomalaiseen koivunmahlaan, joka tuo iholle runsaasti kosteutta ja ravintoaineita. Kaurauute rauhoittaa tehokkaasti punoitusta ja ihoärsytystä. Suomalaiset camelina- ja kauraöljy sisältävät runsaasti omega-rasvahappoja, jotka ovat ihon toiminnan kannalta välttämättömiä rakennusaineita. Ne myös estävät kosteuden haihtumista ihosta. Lempi sisältää prebiootteja, jotka tukevat ihon mikrobiomin toimintaa eli ravitsevat ihon omia hyviä bakteereja. Voiteessa on metsäinen tuoksu.

Valitse Lempi, kun haluat mattapintaisen, kosteuttavan voiteen päivä- ja/tai yökäyttöön. Lempi sopii pintakuivalle sekaiholle 24h-voiteeksi ja rasvoittuvalle iholle yövoiteeksi. Suojaavien ja rauhoittavien raaka-aineidensa vuoksi se on myös erinomainen herkälle, ärtyvälle ja punoittavalle iholle. Pakkauskoko 50 ml.

Käyttöohje: Levitä pieni määrä Lempi-kasvovoidetta hieman kostealle iholle, toista tarvittaessa. Voiteen paikka ihonhoitorutiinissasi on ihon puhdistuksen, kerrostetun hoitoveden ja seerumin jälkeen.

Ingredients: Betula Pendula Sap, Camelina Sativa Seed Oil, Avena Sativa Kernel Extract, Squalane, Decyl Cocoate, Sorbitan Olivate, Avena Sativa Kernel Oil, Dicaprylyl Carbonate, Stearic Acid, Cetearyl Olivate, Inulin (Prebiotic), Alpha-Glucan Oligosaccharide (Prebiotic), Tocopherol, Myristyl Myristate, Xanthan Gum, Aqua, Benzyl Alcohol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Sodium Phytate, Citrus Paradisi Peel Oil, Pinus Sylvestris Leaf Oil, Picea Mariana Leaf Oil, Juniperus Communis Fruit Oil, Citrus Aurantium Amara Flower Oil, Citrus Limon Fruit Oil, Linalool, Limonene, Citral, Lactic Acid

Vegaaninen. Tuotteella on Fi-Natura-ekosertifikaatti. Eläinkokeetonta suomalaista luonnonkosmetiikkaa.

Osta