Pihla – Hydrating Serum2023-06-12T07:44:26+00:00

Project Description

Unna Nordic - Aina - Collagen booster

Pihla – Hydrating Serum

Pihla on tehokkaasti kosteuttava seerumi pintakuivalle iholle. Se vie ja sitoo kosteutta ihon eri kerroksiin. Pihlan geelimäinen koostumus on miellyttävä käytössä ja se imeytyy ihoon nopeasti. Seerumi on tehty veden sijasta koivunmahlaan, joka antaa iholle runsaasti kosteutta ja ravintoaineita. Antioksidanttinen mesimarjauute kosteuttaa ihoa ja kaurauute rauhoittaa punoitusta. Pihla sisältää myös pienimolykyylistä hyaluronihappoa, joka sitoo kosteutta tehokkaasti ihoon. Seerumissa on mieto koivunmahlan, mesimarjan ja kauran tuoksu. 

Valitse Pihla, kun haluat kosteuttavan seerumin, joka imeytyy ihoon hetkessä. Seerumi yhdessä hoitoveden kanssa tekee kiristävästä, pintakuivasta ihosta pehmeän. Se sopii kaikille ihotyypille sitomaan hoitoveden kosteutta ihoon. Pakkauskoko 30 ml. 

Käyttöohje: Levitä Pihla-hoitoseerumia aamuin illoin 2-4 tippaa kasvoille ja kaulalle. Jos ihosi on rasvoittuva, laita seerumia hieman vähemmän aamulla, jotta saat meikin hyvin levittymään. Seerumin paikka ihonhoitorutiinissasi on ihon puhdistuksen ja hoitoveden jälkeen, ennen kasvovoidetta ja/tai öljyseerumia.

Ingredients: Betula Pendula Sap, Rubus Arcticus Fruit Extract, Biosaccharide Gum-1, Avena Sativa Kernel Extract, Sodium PCA, Sodium Hyaluronate, Tocopherol, Sodium Gluconate, Lecithin, Xanthan Gum, Sclerotium Gum, Pullulan, Glyceryl Caprylate, Aqua, Glycerin, Sodium Anisate, Sodium Levulinate, Benzyl Alcohol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Lactic Acid

Vegaaninen. Tuotteella on Fi-Natura-ekosertifikaatti. Eläinkokeetonta suomalaista luonnonkosmetiikkaa.

Osta