Raita – Cleansing Clay Gel2023-06-12T07:45:08+00:00

Project Description

Unna Nordic - Aina - Collagen booster

Raita – Cleansing Clay Gel

Raita on savipuhdistusgeeli, joka syväpuhdistaa ihon poistaen meikkiä, epäpuhtauksia ja ilmansaasteita. Sen samettinen koostumus levittyy iholle hyvin. Puhdistusgeeli sisältää neljää puhdistavaa savea ja tasapainottavaa katajavettä. Raparperiuute kirkastaa ihoa ja piparminttuvesi jättää virkistävän tunteen. Raidassa on raikas saven ja mintun tuoksu. 

Valitse Raita, kun haluat syväpuhdistavan geeliputsarin, joka ei kuivata ihoa. Raitaa suositellaan käytettäväksi osana kaksoispuhdistusta yhdessä Usva-puhdistusöljyn kanssa, jolloin ihohuokosten epäpuhtaudet poistuvat tehokkaammin. Puhdistusgeeliä voi käyttää myös yksinään. Tuote sopii kaikille ihotyypeille. Pakkauskoko 100 ml.

Käyttöohje: Levitä pieni määrä Raita-savipuhdistusgeeliä kuivalle iholle. Jos teet kaksoispuhdistuksen, levitä Raita puhdistusöljyn päälle. Pyörittele tuotetta iholla hellästi ja huuhtele. Raita sopii vesiliukoisen silmämeikin poistoon. Raitaa voi käyttää myös ihoa puhdistavana ja tasapainottavana savinaamiona: levitä puhtaalle iholle kerran viikossa ja anna vaikuttaa 10 minuuttia.

Ingredients: Aqua, Illite, Bentonite, Caprylyl/Capryl Glucoside, Juniperus Communis Fruit Water, Acacia Senegal Gum, Mentha Piperita Flower/Leaf/Stem Water, Rheum Rhabarbarum Stalk Extract, Gluconolactone, Kaolin, Montmorillonite, Tocopherol, Xanthan Gum, Benzyl Alcohol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Pogostemon Cablin Leaf Oil, Citrus Paradisi Peel Oil, Limonene, Lactic Acid

Vegaaninen. Tuotteella on Fi-Natura-ekosertifikaatti. Eläinkokeetonta suomalaista luonnonkosmetiikkaa.

Osta