Suvi – Refreshing Face Cream2023-06-12T07:46:21+00:00

Project Description

Unna Nordic - Aina - Collagen booster

Suvi – Refreshing Face Cream

Suvi on kevyt kasvovoide, joka hillitsee ihon rasvoittuvuutta. Voide imeytyy ihoon hetkessä ja sopii erinomaisesti mattapinnan jättäväksi päivävoiteeksi meikin alle. Suvi on tehty veden sijasta suomalaiseen koivunmahlaan, joka tuo iholle runsaasti kosteutta ja ravintoaineita. Katajavesi tasapainottaa talintuotantoa ja ratamouute rauhoittaa sekä vähentää punoitusta ja ihoärsytyksiä. Suvi sisältää myös prebiootteja, jotka tukevat ihon mikrobiomin toimintaa eli ravitsevat ihon omia hyviä bakteereja. Voiteessa on virkistävä havujen ja piparmintun tuoksu. 

Valitse Suvi, kun haluat kevyen päivävoiteen, joka imeytyy hyvin ja sopii myös meikin alle. Suvi on parhaimmillaan päivävoiteena sen kevyen koostumuksen vuoksi, mutta sitä voi käyttää myös yövoiteena rasvaisella iholla. Sopii myös epäpuhtaalle ja tulehtuneelle iholle. Pakkauskoko 50 ml. 

Käyttöohje: Levitä pieni määrä Suvi-kasvovoidetta hieman kostealle iholle, toista tarvittaessa. Voiteen paikka ihonhoitorutiinissasi on ihon puhdistuksen, kerrostetun hoitoveden ja seerumin jälkeen.

Ingredients: Betula Pendula Sap, Squalane, Juniperus Communis Fruit Water, Glycerin, Glyceryl Stearate SE, Sorbitan Olivate, Stearic Acid, Cetearyl Olivate, Plantago Lanceolata Leaf Extract, Inulin (Prebiotic), Alpha-Glucan Oligosaccharide (Prebiotic), Tocopherol, Xanthan Gum, Benzyl Alcohol, Benzoic Acid, Aqua, Dehydroacetic Acid, Sodium Gluconate, Mentha Piperita Oil, Pinus Sylvestris Leaf Oil, Juniperus Communis Fruit Oil, Picea Mariana Leaf Oil, Limonene, Lactic Acid

Vegaaninen. Tuotteella on Fi-Natura-ekosertifikaatti. Eläinkokeetonta suomalaista luonnonkosmetiikkaa.

Osta