Vieno – 7 Oil Serum2023-06-12T07:51:22+00:00

Project Description

Unna Nordic - Aina - Collagen booster

Vieno – 7 Oil Serum

Ravitseva Vieno-öljyseerumi sisältää 7 laadukasta eri kasviöljyä. Yhdessä öljyt muodostavat tehokkaan, ihoa pehmentävän ja antioksidanttisen yhdistelmän, joka lukitsee kasvoveden tuoman kosteuden ihoon. Öljyseerumi on hyvin imeytyvä ja erittäin riittoisa. Runsaan rasvahappopitoinen öljysekoitus auttaa vahvistamaan ihoa ja hoitamaan ikääntymisen merkkejä.

Viinirypäleen siemenöljy on kevyt, antioksidanttinen öljy, joka sisältää E-vitamiinia. Mustaherukan siemenöljy sisältää runsaasti omega-rasvahappoja, jotka rauhoittavat atooppista ja herkkää ihoa. Granaattiomenan siemenöljy on antioksidanttista ja sisältää harvinaista omega-5-rasvahappoa. Marjaöljyjen kuningattaressa ruusunmarjaöljyssä on ikääntymistä hidastavia vaikutuksia ja se sisältää myös A-vitamiinia. Kauraöljy rauhoittaa ihoa ja sisältää runsaasti omega-rasvahappoja. Myös koreansembran siemenöljy ja pellavaöljy sisältävät omega-rasvahappoja, jotka ovat ihon toiminnan kannalta välttämättömiä rakennusaineita ja estävät kosteuden haihtumista ihosta. Vienossa on ylellinen, metsäinen tuoksu. 

Valitse Vieno, kun ihosi on hyvin pintakuiva, atooppinen tai kaipaat yöksi voiteen alle täyteläisempää seerumia. Vieno sopii myös epäpuhtaalle iholle yökäyttöön. Pakkauskoko 30 ml.

Käyttöohje: Levitä Vieno-öljyseerumia hieman kostealle iholle 2-3 tippaa. Seerumin paikka ihonhoitorutiinissasi on ihon puhdistuksen ja hoitoveden jälkeen, ennen kasvovoidetta. Öljyä voi käyttää myös viimeisenä tuotteena kosteusvoiteen päälle tai normaalille/rasvaiselle iholle kosteusvoiteen sijasta hoitoveden ja kosteuttavan seerumin jälkeen.

Ingredients: Vitis Vinifera Seed Oil, Ribes Nigrum Seed Oil, Rosa Canina Fruit Oil, Punica Granatum Seed Oil, Avena Sativa Kernel Oil, Pinus Koraiensis Seed Oil, Linum Usitatissimum Seed Oil, Decyl Cocoate, Dicaprylyl Carbonate, Tocopherol, Olus Oil, Pinus Sylvestris Leaf Oil, Juniperus Communis Fruit Oil, Picea Mariana Leaf Oil, Citrus Aurantium Amara Flower Oil, Boswellia Carterii Gum Oil, Citrus Limon Fruit Oil, Linalool, Limonene, Citral, Geraniol

Vegaaninen. Tuotteella on Fi-Natura-ekosertifikaatti. Eläinkokeetonta suomalaista luonnonkosmetiikkaa.

Osta