Paju – Peat Charcoal Bambu Scrub2023-06-12T07:43:57+00:00

Project Description

Unna Nordic - Aina - Collagen booster

Paju – Peat Charcoal Bambu Scrub

Paju on monikäyttöinen, syväpuhdistava ja kirkastava kuorintanaamio. Se poistaa erittäin tehokkaasti epäpuhtauksia ja kuollutta ihosolukkoa. Kuorinnassa on pehmeä, voidemainen koostumus ja se sisältää hienojakoista bambujauhetta. Suomalainen turve aktivoi pintaverenkiertoa ja nostaa epäpuhtauksia ihon pintaan sekä hillitsee tulehdusta. Hiilijauhe imee epäpuhtauksia ihosta. Antioksidanttiset viinirypäleen siemenöljy ja ruusunmarjaöljy ravitsevat ihoa, estävät turvetta kuivumasta iholle ja jättävät ihanan pehmeän pinnan. Pajussa on mieto metsän ja turpeen tuoksu.

Valitse Paju, kun haluat kuorinnan, joka syväpuhdistaa ihoa tehokkaasti. Paju sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti iholle, johon tulee pientä tukkeumaa ja mustapäitä. Sopii myös aurinkotuotteiden, meikkijäämien ja ilmansaasteiden syväpuhdistamiseen iholta. Tuote on monikäyttöinen, sillä se sopii sekä nopeaksi kuorinnaksi, että pidempään kasvoilla pidettäväksi kuorintanaamioksi, jolloin sen syväpuhdistava teho paranee. Pakkauskoko 50 ml.

Käyttöohje: Levitä Paju-kuorintaa puhtaalle, kuivalle iholle. Voit tehdä kuorinnan kahdella eri tavalla.
Nopea kuorinta: Anna vaikuttaa 3-5 minuuttia ja pyörittele tuotetta kostein sormin kasvoilla. Huuhtele.
Pidempi, tehokkaampi kuorinta: Anna Pajun vaikuttaa kasvoilla naamion tapaan eli 15-20 minuuttia, pyörittele sitten kevyesti kostein sormin ja huuhtele. Kasvoilla voi esiintyä punoitusta kuorinnan jälkeen turpeen pintaverenkiertoa aktivoivan tehon vuoksi, mutta punoitus laskee nopeasti. Kuorinnan jälkeen painele kasvoille hoitovettä, seerumia ja voidetta tai yönaamiota.

Ingredients: Aqua, Squalane, Vitis Vinifera Seed Oil, Peat, Dicaprylyl Carbonate, Rosa Canina Fruit Oil, Bambusa Arundinacea Stem Powder, Arachidyl Alcohol, Arachidyl Glucoside, Behenyl Alcohol, Charcoal Powder, Tocopherol, Olus Oil, Xanthan Gum, Dehydroacetic Acid, Benzyl Alcohol, Benzoic Acid, Picea Mariana Leaf Oil, Citrus Paradisi Peel Oil, Pinus sylvestris Leaf Oil, Limonene, Lactic Acid

Vegaaninen. Tuotteella on Fi-Natura-ekosertifikaatti. Eläinkokeetonta suomalaista luonnonkosmetiikkaa.

Osta