//Tuoteuudistuksia: Havu, Kerttu & Hertta

Tuoteuudistuksia: Havu, Kerttu & Hertta

Uudistimme hiljattain kolme Unna Nordic -tuotetta. Tuoteuudistukset perustuvat asiakkailtamme ja Unna-hoitoloilta saatuun palautteeseen, jonka avulla kehitämme tuotteitamme entistäkin paremmiksi. Lue alta uudistuneista tuotteista!

Asiakkaidemme kestosuosikki, Havu Balancing Toner -hoitovesi muuttuu aiempaa täyteläisemmäksi. Geelimäinen Havu on nyt entistä kosteuttavamapi ja intensiivisesti hoitava samalla, kun sen rasvoittuvuutta ja talineritystä hillitsevät ominaisuudet on säilytetty ennallaan. Havu levitetään kasvoille käsin ja se sopii erinomaisesti myös kerrostamiseen. Havuinen tuoksu vie ajatukset metsään. Tutustu Havuun tästä linkistä.

Kerttu Antioxidant Cream -kasvovoide tuoksuu nyt pehmeiltä metsäkukilta. Täyteläinen ja hoitava voide sopii erityisesti aktivoimaan ikääntyvää ihoa ja tehohoidoksi kuivalle tai pintakuivalle iholle. Uudistava kasvovoide sisältää runsaasti antioksidantteja ja tukee ihon omaa suojamuuria prebioottien avulla. Tutustu Kerttuun tästä linkistä.

Rauhoitu iltaan Hertta Antioxidant Sleeping Mask -yövoiteen avulla. Ihoa aktivoiva ja ravitseva tuhkimohoito tuoksuu nyt ylelliseltä nerolilta, joka on tuttu luksushajuvesien tuoksumaailmasta. Aikuiselle ja kuivalle ihotyypille suunnattu Hertta sopii kuuriluontoiseksi hoidoksi myös samealle, pintakuivalle tai virkeyttä ja aktivointia kaipaavalle iholle. Yönaamiossa vaikuttavat muun muassa koivunmahla, granaattiomenan rasvahappopitoinen siemenöljy, karitevoi ja ruusunmarjauute. Tutustu Herttaan tästä linkistä.

Unna Nordic -valikoimaan saapuu myös kokonaan uusi tuote, Usva Cleansing Oil -puhdistusöljy. Vedellä iholta huuhtoutuva puhdistusöljy jättää ihon pehmeän tuntuiseksi. Kolmivaiheinen, geelistä öljyksi muuttuva koostumus muuntuu maitomaiseksi veden vaikutuksesta. Lue lisää uudesta, asiakaspalautteen perusteella kehitetystä Usva-puhdistusöljystä tästä linkistä.

Tuoteuudistusten myötä sanomme hyvästit Ilta Cleansing Oil -puhdistusöljylle. Uusi Usva-puhdistusöljy korvaa Illan myös Unna Nordic -hoitoloissa tehdyissä kasvohoidoissa.

Unna Nordic -tuotteita voit tilata verkkokaupasta tämän linkin kautta tai ostaa lähimmältä jälleenmyyjältäsi.

KATSO SEURAAVAKSI:

By |2020-12-15T11:26:08+00:00December 14th, 2020|Uncategorized|0 Comments