//Yönaamion käyttö – mikä yönaamio sopii juuri minulle?

Yönaamion käyttö – mikä yönaamio sopii juuri minulle?

Yönaamio mahdollistaa todellisen tuhkimoefektin iholla. Yönaamion käyttö on yksinkertaista ja se sopii jokaiselle ihotyypille, kunhan tuote on valittu oikein. Valitse itsellesi paras yönaamio tämän artikkelin avulla!

Ihonhoidossa sleeping mask eli yönaamio on jo tuttu juttu Etelä-Koreassa, jossa se kruunaa iltaisin 10 vaiheen ihonhoitorutiinin. Parasta yönaamiossa kuitenkin on, että se ei välttämättä vaadi alleen muita ihonhoitotuotteita, vaan se voi yksinään taklata monen tuotteen tehtävät. Yönaamio on useimmiten koostumukseltaan ravitseva, jolloin se lukitsee tehoaineet iholle ja kosteuttaa ihoa läpi yön. Lue lisää yönaamiosta tästä artikkelista.

Yönaamion käyttö on helppoa

Öinen kauneudenhoito on äärettömän helppoa, sillä yönaamiota voi käyttää juuri omaan rutiiniin sopivalla tavalla. Esittelemme tässä yleisimmät tavat käyttää yönaamiota, mutta oman ihon reaktioita kannattaa kuulostella herkällä korvalla.

Perinteisesti korealaisessa ihonhoitorutiinissa yönaamio lisätään kaikkien muiden tuotteiden päälle joka ilta. Näin hoitovesi, seerumi, silmänympärysvoide ja kasvovoide saavat päälleen täyteläisen ja ravitsevan hunnun, joka edesauttaa aktiiviaineiden imeytymistä. Yönaamio myös pitää ihon kosteustasapainon vakaana läpi yön, jolloin aamulla iho tuntuu kiristävän sijaan kimmoisalta ja pehmeältä.

Mikäli yönaamion lisääminen kaikkien tuotteiden päälle tuntuu vaivalloiselta ja ihotyypille liialliselta, voi rutiinia minimoida. Ravitsevuutensa ansiosta yönaamion käyttö onnistuu myös täysin ilman muita tuotteita. Levitä reilu kerros yönaamiota puhtaalle iholle ja anna vaikuttaa yön ajan.

Erityisesti rasvoittuvalla ja sekaiholla yönaamiosta voi saada parhaan hyödyn kuuriluontoisesti käytettynä. Tällöin yönaamiota käytetään esimerkiksi kahden viikon ajan joka ilta, ja tämän jälkeen jatketaan normaalin ihonhoitorutiinin parissa. Näin saa nopeasti avun esimerkiksi vuodenaikojen vaihtelun aiheuttamaan pintakuivuuteen tai ihon hormonaaliseen oireiluun.

Millainen yönaamio minulle sopii?

Yönaamion käytön olennainen osa on valita itselleen sopiva yönaamio. Koska yönaamion funktio on olla ravitseva ja kosteuttava, täyteläistä tuntumaa ei kannata säikähtää. Kumpi yönaamio on enemmän makuusi, rauhoittava Lauha vai aktivoiva Hertta? Valitse alta!

Lauha Nurturing Sleeping Mask -yönaamio on pehmeän voidemainen ja ihoa vahvistava tuote. Rauhoittavaa kaurauutetta ja -öljyä sisältävä naamio hillitsee ihon ärsytystä ja punoitusta, jolloin se sopii erityisesti ärtyneelle iholle tai kylmään vuodenaikaan. Mesimarjauute kosteuttaa ja karitevoi tuo suojaavaa täyteläisyyttä iholle. Prebiootit auttava tukemaan ihon omaa puolustuskykyä. Pehmeä kauran, männyn ja piparmintun tuoksu johdattelee rauhaisaan uneen. Lauha sopii kaikille ihotyypeille.

Hertta Antioxidant Sleeping Mask -yönaamio on Lauhan aktivoiva sisar. Kosteuttava ja ravitseva koostumus on täyteläinen ja riittoisa. Granaattiomenan siemenöljy tuo iholle hyviä rasvahappoja ja suojaa ihoa karitevoin kanssa. Ruusunmarjauute on tunnettu anti-age-vaikutuksestaan, joka saa vetoapua granaattiomenan fermentoidusta, kollageenintuotantoa aktivoivasta uutteesta. Hertta on erinomainen valinta aikuiselle tai ikääntyvälle iholle. Myös kuiva ja pintakuiva iho hyötyvät Hertan aktivoivasta ja antioksidanttisesta koostumuksesta. Mieto, ylellinen nerolin tuoksu täsmää yönaamion luksustuntumaan.

LUE SEURAAVAKSI:

By |2020-12-15T11:36:45+00:00December 20th, 2020|Uncategorized|0 Comments