//Mikä on paras seerumi juuri minulle?

Mikä on paras seerumi juuri minulle?

Seerumin valinta voi olla hankalaa, ja itse asiassa paras seerumi iholle saattaa vaihdella vuoden mittaan. Lue, mitä seerumin valinnassa tulee ottaa huomioon!

Erilaisia kasvoseerumeita on olemassa lukematon määrä. On kosteuttavaa, rauhoittavaa, kirkastavaa, tulehduksia hoitavaa ja aktivoivaa. Seerumin valinnassa onkin otettava huomioon monta seikkaa, jotta löytyy paras seerumi juuri omalle iholle.

Kuuntele ihon tarpeita

Kuten kaikessa ihonhoidossa, myös seerumin valinnassa on tärkeää kuunnella ihon tilaa ja tarpeita. Ihotyyppi ja ihon erityistarpeet voivat vaihdella kausittain esimerkiksi ilmaston tai hormonaalisten muutosten vuoksi, joten oma iho kannattaa tarkistuttaa kosmetologilla vähintään vuosittain.

Miltä iho tuntuu ja näyttää juuri nyt? Iholla voi esiintyä esimerkiksi kiristävää tunnetta, kuumottelua tai kipeitä epäpuhtauksia. Iholla voi myös ulkoisesti näkyä muutoksia kuten punoitusta, hilseilyä tai pigmenttihäiriöitä. Parhaiten seerumi toimii, kun sen teho on suunnattu yhteen tai kahteen haasteeseen kerrallaan.

Mikäli kokee, että iholla on lukuisia ongelmia ja haluaa avun kerralla niihin kaikkiin, kannattaa suunnata kosmetologin pakeille. Tällöin vaikuttavat kosmetologin hoidot voidaan yhdistää kotihoitotuotteisiin ja samalla saadaan taklattua monta ihon tarvetta.

Katsahda aktiiviaineisiin

Seerumi sisältää usein aktiiviaineita tiivistetyssä muodossa ja siksi se tuntuu kevyemmältä kuin tavanomainen kasvovoide. Seerumi siis kohdistaa tehonsa yhteen osa-alueeseen. Aktiiviaineita selvittämällä, käyttöohjeet lukemalla ja asiantuntevaa kosmetologia konsultoimalla voi päätellä seerumin ominaisuudet ihon kannalta. Näin löytyy paras seerumi juuri omaan tilanteeseen. Tässä esimerkkejä eri aktiiviaineista seerumeissa:

Hyaluronihappo: Tehokas kosteuttaja, joka imeytyy nopeasti ja auttaa ihoa säilyttämään täyteläisen tunteen. Erikokoiset hyaluronihappomolekyylit maksimoivat kosteuden sitomisen kasvoille. Täydellinen ainesosa kuivalle, pintakuivalle ja normaalille iholle voiteen kanssa. Sekaiho tai rasvoittuva iho voi selvitä pelkästään hyaluronihapposeerumin kosteuslisällä. Kokeile: Unna Nordic Pihla Hydrating Serum -kasvoseerumi.

C-vitamiini: Tunnettu, ihoa kirkastava ja anti-age-vaikutteinen ainesosa. Seerumin C-vitamiinipitoisuudesta riippuen voidaan käyttää joko päivittäin tai tehokuurina. C-vitamiini auttaa häivyttämään pigmenttimuutoksia ajan kuluessa. Kokeile: Unna Nordic Taimi Vitamin C Treatment -kuuriseerumi.

Kasviöljyt: Erilaiset öljyt tuovat iholle monipuolisen sekoituksen rasvahappoja ja auttavat vahvistamaan ohutta tai ikääntyvää ihoa. Antioksidanttiset marjaöljyt ovat erityisen vitamiinipitoisia. Kokeile: Unna Nordic Vieno 7 Oil Serum -öljyseerumi.

Fermentoitu granattiomenan siemenuute: Tämä erikoisen kuuloinen ainesosa on todellinen anti-age-ihme! Tutkimuksissa todettu, kollageenintuotantoa aktivoiva teho tekee vaikutuksen. Kokeile: Unna Nordic Aina Collagen Booster -kasvoseerumi aikuiselle iholle.

Arveluttaako ihon kunto? Ota yhteyttä lähimpään Unna Nordic -kosmetologiin tästä linkistä.

LUE MYÖS

By |2021-01-19T13:44:33+00:00January 19th, 2021|Uncategorized|1 Comment