//3 x tehokkaampi ihonhoito

3 x tehokkaampi ihonhoito

Rutiineissa jämähtää helposti vanhoihin toimintatapoihin, vaikka kylppärin kaapista löytyvistä tuotteista voi saada irti paljon enemmän. Kokosimme yhteen kolme helppoa vinkkiä, jotka on mahdollista toteuttaa jo olemassa olevilla tuotteilla. Tehosta ihonhoitoasi helposti näillä vinkeillä!

Pidennä puhdistusaikaa

Mitä jos ottaisit puhdistukselle kunnolla aikaa? Kun puhdistustuote saa vaikuttaa iholla pidempään, tulee ihosta paitsi puhtaampi vähemmällä hankaamisella myös hoidetumman tuntuinen. Puhdistuksen yhteyteen voi liittää esimerkiksi kevyen kasvohieronnan, jolloin pidennetty rutiini tuntuu ylelliseltä hetkeltä itselle. Jotta puhdistusaika todella pitenee, kannatta etenkin aluksi ottaa lavuaarin reunalle mukaan kännykkä ja asettaa ajastin esimerkiksi yhteen tai kahteen minuuttiin. Kiireiset ja multitaskaajat levittävät puhdistusaineen kasvoille ja pesevät sillä välin hampaat – näin puhdistusaine ehtii vaikuttaa iholla kahden minuutin ajan.

Kokeile: Vilja Cleansing Oat Milk -puhdistusmaito poistaa meikin ja jättää ihon pehmeäksi.

Kerrosta kasvovettä

Etelä-Koreasta meille rantautunut ihonhoitotyyli kannustaa kerrostamaan kosteuttavia tuotteita iholle. Helpoiten kerrostus onnistuu kasvovedellä tai hoitovedellä, joka levitetään iholle heti puhdistuksen jälkeen. Korealaisessa 7 skin method -tyylissä iholle levitetään jopa seitsemän kerrosta kasvovettä, mutta vähempikin riittää.

Avain kerrostukseen on, ettei tuotetta levitetä kerralla liikaa kasvoille: näin kasvoveden imeytymiseen kuluu ikuisuus. Kerrostaminen kannataa aloittaa noin euron kolikon kokoisella määrällä tuotetta, joka hierotaan tai sivellään kasvoille. Painelevat liikkeet saavat tuotteen imeytymään iholle paremmin. Levitys toistetaan, kunnes iho tuntuu kimmoisalta. Kerrostetun kasvoveden tai hoitoveden päälle levitetään vielä kasvovoide, joka lukitsee kosteuden ihoon. Ekstrahemmottelua kaipaavat voivat kokeilla yönaamiota, joka on tuhti ja täyteläinen lisäkosteuttaja.

Kokeile: Varpu Renewing Toner -hoitovesi sopii erinomaisesti kerrostamiseen.

Levitä tuotteet kostealle iholle

Niin ikään korealainen ihonhoitokikka on levittää tuotteet kosteille kasvoille. Näin hyödynnetään iholle puhdistuksen jälkeen jäävä kosteus, joka lukitaan iholle muiden hoitotuotteiden avulla. Puhdistuksen jälkeen ihoa voi taputella hellästi pyyhkeellä niin, että iho jää nahkean tuntuiseksi. Hurjimmat hylkäävät pyyhkeen kokonaan, jolloin ihonhoitotuotteet levitetään suorastaan vettä valuvalle iholle. Näin myös pyyhkeen aiheuttama hankaus kasvoille poistuu. Mikäli kasvoille jäävä märkä tunne ei innosta, voi iholle suihkuttaa kasvovettä juuri ennen kasvovoiteen tai seerumin levittämistä tai niiden välissä.

Kokeile: Havu Balancing Toner -hoitovesi on pakattu helppokäyttöiseen suihkepulloon.

KATSO SEURAAVAKSI:

By |2020-07-07T10:36:19+00:00February 9th, 2020|Uncategorized|2 Comments

About the Author: